Mere om coaching

/Mere om coaching
Mere om coaching 2017-11-29T09:25:37+00:00

Se TV om coaching: videnskabs-tv-hvad-er-det-coaching-kan

HVAD ER COACHING?
Coaching er en effektiv og fokuseret metode til at skabe forandring, bevidsthed, udfolde personligt potentiale, opnå større personlig indsigt og indfri personlige målsætninger som du ikke formår at indfri på egen hånd.

Hvorfor bruge coaching?

For privat paersoner giver et coachingforløb ofte en højere energi og bedre resultater. Forudsætningen for et højt udbytte er især viljen til forandring, modet til at være ærlig og en god kemi med coachen. Nogle bruger coaching kontinuerligt og andre vælger at opsøge en coach når de har en konkret problemstilling, en dårlig vane de vil kvitte eller en vigtig beslutning de skal træffe. (*)

For virksomheder er coaching især anvendeligt ved en-til-til samtaler, teamcoaching eller faciliteringsopgaver. Det er ofte ønsket om trivsel, medarbejderfastholdelse og bedre resultater der får virksomheder til at bruge coaching.

Hvad gør en coach?

En coach bruger en fokuseret spørgeteknik der åbner op og udfordrer dig tankemæssigt i en helt anden grad end du er vant til fra venner og familie. Coachen vil udfordre dig på en række områder, herunder fx på dine negative vanetanker og begrænsende overbevisninger om dine muligheder, evner, potentialer og formåen. Det er meget meget ofte disse negative vanetanker og overbevisninger der stopper dig i, at opnå det som du savner og ønsker for dig selv og derfor også dem der er vigtigst at tage fat på at løse op for og det gør den gode coach.
Heidi Møller
Power Performance

HVAD ER COACHING?

Coaching handler om, hvad vi gør med vores liv. Om at støtte og hjælpe andre til at skabe og leve det liv, de virkelig ønsker. Om at hjælpe mennesker til at se, hvor de befinder sig i livet nu, at de besidder potentialet til at befinde sig, hvor som helst de vil og styrke dem i troen på, at de kan gøre noget ved det.

Coaching afdækker effektivt hvorfor mennesker, teams og virksomheder ikke opnår det, de ønsker – og hvad der skal til for, at de gør. Coaching hjælper mennesker til at bryde negative tanke- og handlemønstre og erstatte dem med nye motiverende alternativer.

Coaching er en effektiv metode til at hjælpe mennesker, teams og virksomheder med ikke blot at definere, men også nå deres mål – og undervejs overkomme deres forhindringer og udfordringer. Coaching er at skabe nye muligheder, der får mennesker i mål med det, de drømmer om.

Sofia Manning
Manning Inspire

Se TV om coaching: videnskabs-tv-hvad-er-det-coaching-kan