Loading...
Coaching 2017-11-29T10:31:48+00:00

Coaching

HVAD er Coaching? Det er et neutralt værktøj. en samtaleform som hjælper dig til at træffe de gode valg i forhold til dine værdier og drømme. Coaching er en fremadrettet proces, som sigter på at udvikle dit  potentiale.

HVORFOR coaching? Det sætter lys på blinde pletter og øger bevidstheden om problemfelter. Det gør uklare mål tydeligere og skaber overskud i hverdagen.

Coaching er for dig som ønsker at ændre indstilling til arbejdsrelaterede opgaver, forholdet til kollegaer/chef eller bare arbejdet. Det kan foregå hos dig, men vi foretrækker at være i vores  egne lokaler. Det giver mere ro, hvis du er på neutral grund 

Mere om coaching
Bestil en tid

Har du karrieredrømme, indre konflikter, irriterende vaner eller bare lyst til et anderledes syn på dig selv, så er personlig coaching måske det næste skridt. 

Bestil en tid

Coaching med høj puls er et koncept der bygger på amerikansk forskning. John Ratey har med sit Spark projekt sat fokus på sammenhængen mellem aktivitet med høj puls og hjerne aktivitet. Ratey´s ideer er omsat til et mix af cykling i bjergrigt terræn og coaching. Det er et forløb der egner sig dig, som har mulighed for at tage nogle dage ud af kalenderen og flyve til Spanien eller dig som vil kombinere ferie/fritid med coaching.  

Interesseret?

Vi udfører konfliktmægling og mediering, og vi rådgiver og underviser i konflikthåndtering. Vi tilbyder forskellige forløb, tilpasset organisationen.

Hør om mulighederne

Vi er klar til at hjælpe!

Med innovation, coaching eller facilitering

Kontakt os